Kılıççı İlkokulu
KILIÇÇI KÖYÜ KILIÇÇI KÜME EVLERİ ILK OKUL VE ORTA OKUL KILIÇÇI KÖYÜ BLOK NO 110 KELKİT / GÜMÜŞHANE

VİZYON

...Öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatın verildiği, her türlü teknolojik gelişmeyi takip eden sürekli yenileşen ve gelişen ilk ve orta öğretiminde örnek olarak gösterilen başarılı bir kurum olarak bilinmek; ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak, öğrenmeyi öğrenmiş ve amaç edinmiş, topluma katıldığında topluma yön veren örnek olan bireyler yetiştiren bir kültür merkezi olmak.

MİSYON

... *Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı *Çevresi ile etkili iletişim kurabilen *Hayat boyu öğrenmeyi davranış şekline dönüştürmüş *Kendisini yönetebilen *Mantıklı düşünebilen yaratıcı düşünceye sahip *Onlarla yetinmeyen ve daha iyisini arayan *Sorgulayıcı *Duygusal olarak dengeli * Kendisine ve başkalarına değer veren *Okulunu ve öğrenmeyi önemseyen *Moral ve ahlaki değerlere sahip *Hayatını düzen için de geçirmek için çaba harcayan *Ailesine, kültürüne, tabiata ve çevresine duyarlı bireyler yetiştirmek

BAŞARILAR

Birleştirilmiş sınıf olmasına rağmen ortaokula gönderdiğimiz öğrenciler ilkokuldaki verdiğimiz eğitim kaliteli olduğu için ortaokul sonrasında yüksek puanlar alarak iyi liselere gidebiliyor.

Tam gün

İLÇE MERKEZİ 18 KM İLE UZAKLIK 80 KM

KILIÇÇI KÖYÜ KELKİT/GÜMÜŞHANE

Puansız Okul

İyi Düzeyde

Sportif Etkinlikler

OKULUMUZ BÜNYESİNDE ZAMAN ZAMAN FUTBOL, VOLEYBOL, BASKETBOL, HENTBOL VE MASA TENİSİ TURNUVALARI DÜZENLENMEKTEDİR.

Bilimsel Etkinlikler

OKULUMUZ DÜZEYİNDE ZAMAN ZAMAN ÇEŞİTLİ BRANŞLARDA BİLİMSEL ETKİNLİKLER YAPILMAKTADIR.

İMKANLARIMIZIN KISITLI OLMASI SEBEBİ İLE HERHANGİ BİR PROJE YAPILMADI

İMKANLARIMIZIN KISITLI OLMASI SEBEBİ İLE HERHANGİ BİR PROJE YAPILMADI